Wel verhuur maar even geen programma

In de maanden juli en augustus heeft Theater Vrijburcht geen programmering, maar is het theater wel beschikbaar voor verhuur.

Als iedereen met vakantie is, krijgt het theater een jaarlijkse onderhoudsbeurt en is er een jonge theatermaker in ons theater aan het werk als Artist in Residence. Dat is dit jaar in elk geval Lana Coporda om aan een kindervoorstelling te werken.

Het openingsweekend staat weer vol van voorstellingen:

Vanaf 15 september gaat het theater weer open, met op die vrijdagavond om 21.00uur een prachtige film genaamd ‘Lion’ met het ongelofelijke maar waargebeurde verhaal van Saroo, een 5-jarige Indiase jongen die per ongeluk gescheiden wordt van zijn familie. Hij overleeft vele uitdagingen waarna hij door een stel in Australië wordt geadopteerd. 25 jaar later besluit hij op zoek te gaan naar zijn verloren familie.

Op zaterdagavond 16 september om 20.30uur een interactieve presentatie van Rob Smorenberg, één van onze Artist in Residence theatermakers.

En op zondagmiddag 17 september om 14.00uur een familiefilm ‘Solan en Ludwig, De Grote Kaasrace’ (AL). en daarna om 17.15uur een mooi concert van de twee musici wonend op IJburg: Efraim Wackerbath (drums) & Laura Both (zang). Een fusion tussen klassiek en jazz van bijzondere klasse.

Wij danken iedereen die zich heeft ingezet om van het afgelopen jaar een succesvol seizoen te maken: vrijwilligers en natuurlijk bezoekers & huurders, alsmede de gemeente voor hun ondersteuning. Fijne zomer vakantie allemaal.

Tijdens zomerreces is het theater wel beschikbaar voor verhuur!