Oppenheimer (12+)

Oppenheimer, geschreven en geregisseerd door Christopher Nolan, is een epische thriller die het fascinerende verhaal vertelt van de raadselachtige man die om de wereld te redden het risico moet nemen dat deze wordt verwoest.

De grote gameshow

Welkom bij ‘De grote game show’. Samen ontdekken we verborgen bonus levels, verbrijzelen we records en verbazen we zelfs de sterkste eindbazen.

Sick Of Myself (12+)

Signe en Thomas hebben een ongezonde, competitieve relatie die een nare wending neemt wanneer Thomas plotseling doorbreekt als kunstenaar.

The Polar Express (6+)

Een jongen die twijfelt aan het bestaan van de Kerstman, komt in een fantasiereis naar de Noordpool terecht op een magische trein. Daar zal hij de Kerstman persoonlijk mogen ontmoeten.

Impro Bellisimo SundayJazz

Een mooi programma met in de 1e set zangeres Vera Morais en saxofonist Hristo Goleminov die poëzie en muziek samen laten optrekken als vertrekpunt voor improvisatie.
In de 2e set begeeft het Sound Lee Quartet  zich met open oren in het nu 70 jaar oude
repertoire van de Amerikaanse altsaxofonist Lee Konitz. De emotionele distantie van zijn stukken vormt een ideale muzikale inspiratiebron voor improviserende musici met een voorliefde voor ritmische finesse, melodische scheerlijnen en gistende harmonieën.

Barbie (9+)

Wanneer Barbie zich ondanks de plastic perfectie in Barbieland toch ongelukkig voelt, vertrekt ze naar de echte wereld, op zoek naar antwoorden.