Zee van Tijd (12+)

Zee van Tijd gaat over twee jonge mensen in de jaren tachtig, vol dromen en idealen, die samen een grote liefde beleven. Een noodlottig ongeval op zee drijft hen echter uit elkaar.

Les Passagers De La Nuit (12+)

Het leven van Elisabeth verandert op slag als haar man haar verlaat. Het kalm observerende Les passagers de la nuit volgt haar op weg om zichzelf, en de wereld rondom haar, opnieuw te definiëren.

CYBORG DNA

Cyborg DNA is een samenwerking tussen danskunstenaar en creatief producent Robin Nimanong en digitaal kunstenaar Luxnautilus. De futuristische performance installatie maakt gebruik van digitale kunst, modulaire muziek en hedendaagse dans

Narcosis (12+)

Een vader komt tijdens een professionele duik niet meer boven. Zijn gezin blijft ontredderd achter, zonder kans om afscheid te nemen. Hoe vinden ze een manier om hiermee om te gaan?

Mrs. Harris Goes to Paris (AL)

De droom van een ogenschijnlijk gewone Britse huishoudster om een couture-jurk van Christian Dior te bezitten neemt haar mee op een bijzonder avontuur naar Parijs.

Cow (12+)

In Cow schetst Andrea Arnold niet enkel een intieme close-up van koeien die volledig uitgemolken worden, ze vangt ook een glimp van hoe zij de wereld bekijken.

Nowhere Special (AL)

Nowhere Special is een indringend en lief Brits drama over een vader die een belangrijke keuze moet maken voor de toekomst van zijn zoontje.

Strijder (6+)

Strijder is een stoer, meeslepend en op waarheid geïnspireerd verhaal over de 12-jarige Dylan en Youssef, die ervan dromen om profvoetballer te worden.

Pink Moon (12+)

Tijdens een familiediner verklaart de patriarch Jan dat hij levensmoe is. Het nieuws slaat in als een bom en zijn dochter Iris besluit verlof te nemen. Terwijl de vastgestelde datum van zijn dood steeds dichterbij komt, trekt Iris ongevraagd bij haar vader in.

Poetry Slam

Na het succes van vorig jaar vindt de Poetry Slam ook dit jaar weer in Theater Vrijburcht plaats. Tijdens Poetry Slam Vrijburcht treden zes dichters tegen elkaar in het strijdperk. Het publiek bepaalt wie er wint.