Summer 1993 (AL)

Na het overlijden van haar ouders verhuist de zesjarige Frida naar haar oom en tante op het platteland in Spanje. Zij proberen Frida op te nemen in hun gezin.

Epifanie door Jeninke de Jong

Jeninke de Jong speelt, in het kader van Artists in Residence, haar kleinkunst solo Epifanie. Een voorstelling over een persoonlijke zoektocht en het verlangen naar een moment van helder inzicht en transformatie . 

Maudie (12+)

De teruggetrokken Everett Lewis (Ethan Hawke) huurt een fragiele vrouw in met de naam Maudie (Sally Hawkins) om zijn huishoudster te zijn. Ze wenst ook, hartstochtelijk, creatief te zijn in de wereld van de schilderkunst.

Loveless (12+)

In deze voortreffelijke, nauwkeurig uitgesponnen zedenschets fileert de Russische cineast Zvyagintsev (Leviathan, The Return) het uiteengevallen huwelijk van de kille, egocentrische Zhenya en Boris rond de verdwijning van hun twaalfjarige zoon Alyosha.

Una Mujer Fantástica (12+)

De transseksuele Marina en haar twintig jaar oudere vriend Orlando zijn verliefd, gelukkig en bezig een gezamenlijke toekomst op te bouwen. Maar wanneer hij plotseling komt te overlijden is het leven zoals Marina dat kende plotseling voorbij.