SEIZOENSOPENING THEATER VRIJBURCHT

Het programma van de seizoensopening is bijna bekend! We gaan los op 14, 15 en 16 september. Op vrijdag 14 september beginnen we met een zomerse film: ………….. Zaterdag 15 september is er een middagvoorstelling voor de kinderen: …………… en een bijzondere voorstelling voor volwassenen in de avond: ……………… Zondag 16 september start de dag met de kindervoorstelling ………………, gevolgd door de gezellige en verrassende ……………… optredens. We kijken er weer naar uit en hopen je bij een of meerdere van de Theater Vrijburcht voorstellingen te zien! Hou de website/nieuwsbrief in de gaten met aanvullende informatie.

Darkest Hour (9+)

Meeslepend WO II-drama over het moment dat Winston Churchill het overnam van de falende Britse premier Chamberlain en het, ondanks veel wantrouwen binnen zijn eigen partij, opnam tegen Hitler.

De Fietser (AL)

Fietsen in de stad Amsterdam is zo’n alledaags gebeuren dat het bijna niemand opvalt. Maar dat is niet wat filmmaker en kunstenaar Kees Hin ziet: “Fietsen is een symfonie van de stad in beweging, vitaliteit; de spanning tussen geluk en ongeluk, van jong tot oud, rijk en arm”.