Huren, vrijwilligers & programmering

  • Zoek je een mooie plek om te huren voor een training, workshop, lezing, presentatie, vergadering of heidag? Wij werken nauw samen met café Vrijburcht voor catering en programmering.
  • Wil je ervaring opdoen in het theater?  Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers voor de kassa, techniek, flyeren, pr.
  • Wil je een cursus of workshop geven of ben je op zoek naar een (structurele) repetitieplek?
  • Wist je dat Theater Vrijburcht een maandelijkse programmering heeft met elke vrijdagavond arthouse- en publieksfilms met vaak een Q&A moment, mooie try-out voorstellingen van talentvolle theatermakers, bijzondere concerten, leuke peuter- en kleutervoorstellingen. En – terug van weggeweest – de buurtborrel in het café en in het theater Maranza, improvisatietheater voor de hele familie.

Theater Vrijburcht is een klein, goed geoutilleerd theater binnen het woon/werkcollectief Vrijburcht op Steigereiland, IJburg. Het theater heeft met haar ligging en architectuur een magnifiek uitzicht op het water en prachtige zonsondergangen. Theater Vrijburcht is direct gelegen aan de A10 afslag S114, heeft ruime parkeergelegenheid en is goed bereikbaar te fiets, met de auto of met de tram.

Technisch heeft het theater vele mogelijkheden: een muurbreed projectiescherm met beamer, zeer goede geluidsapparatuur, een lichttafel met veel mogelijkheden. Er zijn max. 50 zitplaatsen en er is een speelvlak van circa 7 bij 7 meter. Mogelijkheid tot verschillende opstellingsmogelijkheden, van de standaard college opstelling tot catwalk, buffet of receptie opstelling. En er is een gestemde vleugel.

Voor meer informatie over prijzen en verhuur:  theater@vrijburcht.com

Voor informatie over de programmering of vrijwilligers: maaike.theatervrijburcht@gmail.com