Zeus en de muzen GEANNULEERD

Literair theater voor volwassenen

Van de Griekse mythologie is geen standaardversie bekend. Oorspronkelijk werden de verhalen doorgegeven van vader op zoon, van moeder op dochter bij kampvuren en in lange winternachten. Dichters als Hesiodos en Homeros, toneelschrijvers als Aischylos en Sofokles en in latere tijden Ovidius en Seneca hebben ze opgetekend. Van de tientallen versies die hen bekend waren, hebben zij hun verhaal gemaakt. Door hen geïnspireerd vertelt Peter Vermaat, dichter en verteller, zijn versie.

In zijn programma Zeus en de muzen brengt hij literair theater. Hij vertelt verhalen uit de Griekse mythologie. Het zijn verhalen over lief en leed, dood en leven. Vaak rauwe verhalen, omdat het leven zelf rauw kan zijn, maar het zijn ook poëtische verhalen. Velen hebben gehoord van Zeus en Aphrodite of van Orpheus en Eurydike. Maar hoe gingen die verhalen ook al weer?

Vanavond twee voorstelling: eerste voorstelling om 19:30 uur en tweede om 21:00 uur.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Standaardticket 19.30u
15,00
11 beschikbaar
Standaardticket 21.00u
15,00
0 beschikbaar
Uitverkocht
Entree €15.00