Bodyscan 223

Artist in Residence Robin Nimanong heeft in Theater Vrijburcht gerepeteerd voor zijn dansproductie Bodyscan 223 in de Meervaart en het Compagnie Theater in Amsterdam. Hij presenteert op 16 oktober fragmenten van zijn optreden.

‘Bodyscan 223’ is een media-dans-event dat onze tegenstrijdige ideeën over technologie, toegankelijkheid en queer-identiteit onder de loep neemt. Dansers zetten hun lichamen in tegen discriminerende structuren in de samenleving. Samen gaan publiek en performers een futuristische cyberpunkervaring aan.

Kunstmatige intelligentie en big data vergroten de ongelijkheid en bedreigen de democratie. Wat als algoritmen je levenspad bepalen? En zullen credits  uiteindelijk onze emoties beheersen?

Tegen de norm in
In het bijzonder stelt ‘Bodyscan 223’ onze tegenstrijdige ideeën over technologie en queer-identiteit in vraag. TWEE TWEE DRIE (of 2-2-3) legt uit hoe we van mannelijk en vrouwelijk (2) naar een nieuwe optie gaan (3). Technologie verklaart de norm, maar er is een nieuw grijs gebied te ontdekken.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Theaterticket
7,50
15 beschikbaar
Entree €7,50