Tangodating en workshop tango – afgelast

Vanwege de nieuwe corona voorschriften van de overheid worden onze voorstellingen tot eind maart afgelast. Er zal contact worden opgenomen met mensen die al een kaartje hebben gekocht. Indien mogelijk proberen wij de voorstellingen op een later moment te laten plaatsvinden. Houd onze website in de gaten voor nader nieuws.

Tangodating, Close Embrace in een Hollandse Milonga, gespeeld door de groep Laatbloei. Twee mensen die hun midlife crisis min of meer hebben overleefd, krijgen elkaar toegewezen als partner bij de Argentijnse tango. Bij het leren van de basispas nemen ze de tijd elkaar te vertellen hoe het hen in het leven is vergaan. Een prachtig danspaar laat in gloedvolle choreografieën zien wat er daarbij zonder woorden in hen omgaat. Een voorstelling waarin de tango het verhaal draagt en uitdrukking geeft aan de diepste emoties.

Zang en spel: Saskia Riemens en Gerrit Hoogstraaten.

Dans: Diana Juanita en Ezequiel Sanucci.

Piano: Rebecca van Amerongen.

Accordeon/bandoneon: Marcel Dymanus.

Contrabas: Bel van der Linden.

Muziek en arrangementen op de teksten: Henk Dits (bijna alle nummers), Taman Autar (twee nummers). Bewerking voor het Laatbloei ensemble: Bel van der Linden.

Na de voorstelling een gratis workshop Tango.

Voor een kleine impressie zie het filmpje op YouTube: https://youtu.be/mjGzXdeOn-E

Bezoek ons ook op Facebook: https://www.facebook.com/Laatbloei/?modal=admin_todo_tour

Enkele reacties van het publiek bij vorige voorstellingen:

Wat een mooie voorstelling met prachtige teksten! Wat is die tango toch heerlijke muziek al dat lief en leed mee te vertolken. En die prachtige dansers maken het helemaal af.

Ik heb genoten!

Het was gezellig mooi en onroerend, top!

Indrukwekkend, persoonlijk, afwisselend en passievol.

Het was geweldig!!! Bedankt allemaal!

Goed gespeeld, goed gezongen, heel onderhoudend, goed ingespeeld op elkaar en het publiek. Volle bak, kortom: prima gedaan.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelmand. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Standaardticket
20,00
0 beschikbaar
Uitverkocht
Entree €20