Matinee chantant Madeleine Vogels & Willem Veldt

Madeleine Vogels & Willem Veldt brengen liedjes van Piaf, Aznavour, Brel, Shaffy en vele anderen. Zij worden begeleid door Rodolfo Ravissant op accordeon en piano en Johan Willem de Jong op piano.

Madeleine is op latere leeftijd na succesvolle musicalervaringen begonnen met het opzetten van een nostalgisch liedjesrepertoire voor ouderen in oa zorginstellingen. Haar stem blijkt zich goed te lenen voor de Franse chansons, sindsdien legt ze zich hier op toe en vormt ze een duo met Rodolfo Ravissant die haar begeleidt op de piano of accordeon. Samen stonden ze in 2023 in de finale van het Concours de la Chanson Française met zeer goede referenties.

Willem pakte in 2011  de zang na lange tijd weer op. Dit begon bij een Shantykoor en leadzang bij een amusements-orkest. Vanaf 2015/2016 organiseert hij chanson meezing avonden, geïnspireerd door het fête de la musique in hartje Parijs op Montmartre.

Johan Willem, pianist, kreeg op zijn 13e een piano van zijn moeder, dit was een schot in de
roos. Hij heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld als pianist met een eigen stijl. Revue-gezelschappen, koren en theatergezelschappen muzikaal begeleiden en optredens met verschillende bands in binnen- en buitenland. De Franse chansons behoren tot zijn passie die hij graag samen met het publiek beleeft.

Rodolfo Ravissant is een kameleon in diverse muziekstijlen – van klassiek,licht jazz, gypsy, braziliaans èn chanson. Hij trad op met violisten Gregor Serban, Lucas Amor, zangeres Dorine vd Klei, Fifi L’Amour(met wie hij Het Paleis van de Weemoed begon), Hansje Ravesteijn en is accordeonist in de band De 4tuoze Matroze. Hij vormt een duo met Braziliaanse zangeres Lucy Montebello, Franse chansonnier Christophe Chaplet en sinds kort met Madeleine Vogels.
==

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
ticket
15,00
24 beschikbaar
Entree €15,00