Laatbloei Tangodating

LAATBLOEI brengt TANGODATING, Close Embrace in een Hollandse Milonga.

Het gloednieuwe collectief Laatbloei presenteert haar nieuwe muzikale programma Tangodating, Close Embrace in een Hollandse Milonga. Laatbloei is voortgekomen uit de formatie Midlife in Concert. Twaalf jaar na hun laatste optreden onder die noemer, zijn zangeres Saskia Riemens, schrijver Gerrit Hoogstraaten en componist Henk Dits weer bij elkaar, en nu in de late bloei van hun leven. Tijd dus om iets nieuws te proberen: de Argentijnse tango. Saskia gaat op les en krijgt daar Gerrit toegewezen als haar danspartner. Met Henk achter de piano vertellen zij elkaar hoe het hen in het leven is vergaan. Is de midlife crisis voorbij, is daar nu rust voor in de plaats gekomen, of zijn de problemen alleen maar groter geworden en ligt eenzaamheid op de loer? Met veel humor en zelfspot leren de twee hoe te dansen in een Close Embrace die hun harten sneller doet kloppen – zij het nu ook weer niet meteen voor elkaar…

Twee van onze teksten werden op muziek gezet door de jonge componist Taman Autar. Basisbezetting is toetsen, accordeon/bandoneon, contrabas, twee vocalisten. Vanavond Renate Jörg op accordeon en Maarten Klomp op contrabas.

Zie ook https://www.facebook.com/Laatbloei/?modal=admin_todo_tour

Voorafgaand aan de voorstelling een hapje eten? Klik hier om te reserveren bij Café Restaurant Vrijburcht.

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelman. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets are no longer available
Entree €10.00