Kizzo Band

Een bijzondere afsluiting van het openingsweekend: het improvisatie gezelschap de Kizzo Band treedt geheel in eigen stijl op. Muzikanten en dirigenten die elkaar afwisselen en een publiek dat niet alleen kijkt en luistert, maar ook meedoet. Geen enkel optreden is hetzelfde en in het publiek zit meer muziek dan je denkt!

Bandlid Stefan zegt over de band: “Wat deze band uniek maakt is improviseren. Normaal bij improviseren is het een beetje ongeregeld. Het is heel erg vrij en je weet niet echt van te voren wat er gaat gebeuren. Bij andere muziek, als het niet improviseren is, is het van te voren weer helemaal vastgezet wat het moet zijn. Dit zit er een beetje tussenin. Het is improviseren, maar er zit wel een dirigent bij die het een beetje coördineert, die op het ene moment de ene persoon de beurt geeft om te spelen en op het andere moment een andere persoon de beurt geeft om te spelen. Op die manier is het wel improviseren, maar wel gedirigeerd”.

Hoe dirigeer je met gebaren? Zie negen tutorials bij: https://www.rapucation.eu/kizzoband/

Bekijk hier het laatste concert van de Kizzo band.

De Kizzo Band is onderdeel van de muziekmethode “Wij maken samen muziek”. Iedereen die de bijpassende gebaren kent mag meespelen in de band. Van professionele muzikant tot basisschool leerling.

 

Tickets

46 beschikbaar
Standaardticket7,50
Entree €7.50