Intercontinental ensemble

Het Intercontinental Ensemble is een negenkoppig ensemble bestaande uit 4 strijkers en 5 blazers. Hun leden komen van verschillende continenten en landen zoals Mexico, Spanje, Portugal, Tsjechië, Luxemburg en Nederland. Wat hen samenbrengt, is hun passie voor kamermuziek en de liefde voor nonet. Hun doel is om de rijkdom en flexibiliteit van deze bezetting te laten zien en het repertoire te verrijken via eigen symfonische arrangementen en nieuwe werken. 

Met hun symfonische bewerkingen ademen zij bekende werken nieuw leven in en kunnen zij hen naar podia brengen, waar dit vooraf niet mogelijk was.

Ze concerteerden op grote Nederlandse podia zoals bv. Het Concertgebouw, Muziekgebouw aan het IJ, Schiermonnikoog Festival, maar werden ook al uitgenodigd om op te treden in o.a. Mexico, België en Italië.

Geniet tijdens dit concert van het nonet van de italiaanse filmcomponist Nino Rota en de eigen bewerking van het ensemble van Mendelssohns vierde symfonie.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Theaterticket
10,00
40 beschikbaar
Entree €10