Kizzo Band met Leandro Maia

Deze avond een bijzonder concert met Leandro Maia (gitaar en zang) , Davey Raabe (drums), Kay Ramati (bas) en Johan ’t Hart (accordeon). Presentatie: Wietske Tijssen.

Leandro is afkomstig uit Brazilië en meer over hem op zijn eigen website.

Op het programma staan nummers van Leandro Maia, Blues improvisaties én spelen de drie muzikanten samen met statushouders, IJburgers en publiek. Zo maken zij kennis met elkaar via muziek en ervaren de aanwezige diversiteit. Dit concert staat in het teken van het smeden van een band en het scheppen van vertrouwen door samen muziek te maken. Daarbij gebruiken wij het nieuwe muziekspel Dutch DNA. Bij dat spel improviseren wij onder leiding van een steeds wisselende dirigent.

Over de Kizzo Band
De Kizzo Band is een open gezelschap dat bestaat uit amateurs en professionals. De Kizzo Band staat voor democratische principes. Met deels zelf ontworpen gebaren dirigeren de bandleden elkaar om de beurt. Zowel de dirigent als de spelers beïnvloeden de muziek. Doordat iedereen in afwisseling volgt en leidt, gunt iedereen elkaar de leiding. Voor de bandleden is het enerverend om steeds te reageren op een andere dirigent en om zo goed mogelijk te improviseren en samen te spelen. De repetities van de Kizzo Band kenmerken zich door veel spelen, weinig praten en variatie. Een praktisch voordeel voor uitvoeringen is dat de bezetting mag variëren. Tijdens voorstellingen nodigt een tweede dirigent het publiek uit om deel te nemen aan de improvisatie.
Hoe dirigeer je met gebaren? Zie negen tutorials.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelman. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
standaardticket
10,00
40 beschikbaar