De flamencoklok

Het valt de klok op dat de mensen en dieren zo snel gaan lopen, rennen, fietsen & zwemmen nadat ze naar hem hebben gekeken. Dat vindt de klok jammer, want hij wil zo graag vriendjes maken!  Vogel heeft haast, kikker ook. Zelfs vis heeft maar heel even de tijd om op de klok te kijken. Daar komt Lola aangefietst met haar moeder, “wat een mooie klok” zegt Lola. “Snel doorfietsen” zegt moeder, “je moet naar zwemles!”. De klok vraagt zich af: zit mijn haar wel goed? Misschien vinden ze me wel saai? Hij tikt altijd hetzelfde ritme: tik, tak. Dus begint de klok in een ander ritme te tikken. Dan, in de verte hoort hij olé, olé! Zou het de klok lukken om vriendjes te maken? De flamencoklok gaat over het fenomeen tijd en onze gehaaste samenleving. Tevens vindt er een kennismaking plaats met diverse (wereld)muziek- en dansstijlen.

Concept, dans & spel: Phoebe Brack. Live- muziek & spel: Anne-Linde van de Veen. Regie & figuren: Cristel Reneman. Illustratie: Pauline Meijer.

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelman. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Standaardticket
7,50
41 beschikbaar
Entree €7.50