De mopperwolk

Door omstandigheden is er een wijziging in de kindervoorstelling. Niemand minder dan Marianne van Houten komt bij ons optreden met de interactieve voorstelling ‘De Mopperwolk’:

Dag Haas
Dag Hond
Dag Haan

Ach… wie zien we daar gaan?

Een eend
Een wolk
Een zwaar gemoed
Komt dat nog wel goed?

‘De Mopperwolk’ is een interactieve voorstelling met verrassende muzikale en beeldende elementen. Over emoties, verschillende karakters en jezelf zijn.

We beleven een dag op de boerderij en kruipen letterlijk in de huid van de dieren. Haan kraait een lied, Haas en Schildpad spelen een spel en Geit maakt gekke grappen, maar Eend laat zich niet opvrolijken. Soms is het wel even fijn een moppereend te zijn!

leeftijd 2 t/m 6 jaar
duur 30 minuten

Marianne van Houten tourde 2,5 jaar met de voorstelling ‘nijntje op de fiets’. Ze gaf les aan de allerkleinsten en maakte verschillende voorstellingen. Onder haar aankomende projecten staat ‘Maximiliaan Modderman geeft een feestje’, een speciale voorstelling voor de Nationale Voorleesdagen 2023.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Theaterticket
7,50
27 beschikbaar
Entree €7,50