Moppereend – afgelast

Een echte sparteleend komt er achter dat zijn favoriete speelpoel in een droge woestijn is veranderd. Genoeg om boos te worden, en dat doet Moppereend dan ook. Andere dieren willen hem graag helpen door hun eigen favoriete plekken aan te bieden, maar dat helpt natuurlijk niet. Moppereend wil zijn eigen plek! De boosheid in en de donderwolk bóven Moppereend wordt steeds groter. Dat kan niet goed gaan, hij ontploft bijna! Maar zoals een beroemd Balfilosoof ooit zei: “Ieder nadeel hep ook ze voordeel.” Met een Krakende Klap van onweer en een Hoosbui van heb ik jou daar lost de donderwolk op, de vijver vult zich met water en Moppereend is weer helemaal uitzinnig van blijdschap.

Kindervoorstelling (2-8 jaar) in het kader van de Voorleesdagen 2020 van Rik Rikken: “Ik herken me daar wel in. Ik denk dat iedereen wel eens een keertje niet wil wat anderen willen. Jij wilt dan wat je zelf het liefste wil. Soms word je dan een heel klein beetje mopperig of boos. En soms ……… komt er ook iets moois van. In ieder geval voor mij een spetterende voorstelling voor de kleinsten en kleinen. … [iets zeggen hoe je het gaat vormgeven .], want dat is wat ik dan weer het liefste doe”.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelman. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets are no longer available
Entree €7.50