Een Prachtig Boeket

Aude St-Pierre (Piano) en Franka Larichelière-Banken (Viool) geven een concert, een ‘prachtig boeket’, van werken van uitsluitend vrouwelijke componisten; behalve onderbelichte werken van Margareta Danzi, Louise Farenc, Amy Beach, Amanda Maier en natuurlijk Lily Boulanger en Clara Schumann, is er in het programma een speciale plek voor de vioolsonate van Maria Hertz. Uitvoeringen van dit vergeten werk zijn uiterst zeldzaam maar het werk is een parel uit de 20e eeuw.

Franka en Aude komen beiden uit Montreal, Canada. Ze ontmoetten elkaar op de Conservatoire de musique du Québec in Montréal. Daarna zijn beide vrouwen hun eigen weg gegaan en rondden in de afgelopen jaren hun muziekstudies af aan verschillende Europese conservatoria.

Sinds een aantal jaar zijn Franka en Aude neergestreken in respectievelijk Amsterdam en Köln. Dit concert is onderdeel van een mini tournee langs verschillende plekken in Nederland, Duitsland en Canada.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Theaterticket
15,00
19 beschikbaar
Entree €15,-