Aphrodisiac II

Dansvoorstelling door danser Robin Nimanong, een van de artist without residence theatermakers van deze zomer. Robin repeteerde in ons theater ter voorbereiding van een voorstelling bij het Fringe Festival. Hij is als vaste danser verbonden aan het wereldberoemde dansgezelschap Bat Sheva Company in Israël. Aphrodisiac is een LGBTQ dansfilm, zoekend naar zelfdefinitie, vechtend voor hun eigen waarheid. Speciaal voor Vrijburcht een live version! 

In Aphrodisiac II wordt sociale cohesie ter sprake gebracht. Door en voor de LGBTQ-gemeenschap is de danskunst een universele taal waarmee wij onze inner-world met de gehele wereld willen delen.

Verbinding in de samenleving is belangrijk en moet onderhouden worden. Vooral de LGBTQ-gemeenschap, omdat die kwetsbaar is. Wij dagen je uit tot zelfanalyse en het durven veranderen van elkaars standpunten. Wij zijn niet bang om onze schoonheid, kracht, littekens en tranen te laten zien.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelmand. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Standaardticket
15,00
13 beschikbaar
Entree €15.00