Lonny Ziblat: De Dream Hunting tournee

Componist / songwriter Lonny (Lionel) Ziblat presenteert zijn nieuwe album ‘Dream Hunting’ in een intieme setting. Het album is zowel op vinyl als digitaal uitgebracht. Naast enkele pop/rock tracks laat hij een intiem akoestisch geluid horen dat je doet denken aan de singer-songwriter traditie van de jaren ‘60 en ‘70. Met de keuze voor basic instrumentatie resulteert het in eerlijke en pure sfeervolle songs die je diep weten te raken.

In 2010 heeft Lonny zijn eerste productie uitgebracht, een revolutionair Progressive Rock album met zijn band Modest Midget. ‘The Great Prophecy of a Small Man‘ werd door een meerderheid onderschreven als een van de top tien Prog-albums van het jaar. Music Maker journalist Arno Hagemans heeft zijn werk beschouwd als ‘…de missing link tussen de Beatles & Frank Zappa”.

In 2011 bracht Lonny zijn 1e solo-album ‘Songs From The Drawer’ uit. Deze werd door Revolver / Lust For Life gekozen als een van de beste albums van het jaar. Hij brengt zijn dagen door met het componeren en arrangeren van muziek in verschillende genres, voor een verscheidenheid aan orkesten en ensembles, waaronder het Concertgebouworkest.

Voor het nieuwe album heeft hij zelf twee adembenemende muziekvideo’s in het Argentijnse Patagonië gemaakt. ‘Another Day‘ ging in première tijdens het internationale filmfestival in Mumbai en werd geëerd met een ‘award of excellence’. ‘Stuck‘ kreeg een opmerkelijke virale reactie online.

Meer informatie:
https://www.lionelziblat.com/dream-hunting

Andere links:
Spotify, Youtube, Facebook & Bandcamp

 

Voorafgaand aan het optreden een hapje eten? Klik hier om te reserveren bij Café Restaurant Vrijburcht.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Standaardticket
15,00
19 beschikbaar
Entree €15