Lullaby

Laat jij je stem horen voor de toekomst? En met welk lied?
Een moeder is op zoek naar het juiste slaapliedje om haar baby in slaap te wiegen. Haar pogingen raken verloren in de protestkreten die door het raam naar binnen stromen. Ze wordt steeds rustelozer, terwijl het protest alsmaar aanzwelt. Kan ze haar kindje geruststellen, terwijl om hen heen het gevecht voor zijn toekomst woedt? En wie voert dit gevecht eigenlijk?

Lullaby
volgt een vrouw, gevangen tussen een turbulente binnen- en buitenwereld, die zich een weg zingt van isolatie naar verbondenheid. In een zoektocht naar een lied dat zowel haar als haar baby geruststelt, wagen ze zich naar buiten, de nacht in. Daar komen ze terecht in een onverwacht en confronterend avontuur. Haar pad raakt verstrengeld met andere wegen, in een onverwacht verwikkeling die haar niet alleen het slaapliedje oplevert dat ze nodig had, maar ook een stap in haar hoogstpersoonlijke ontwikkeling.

Lullaby
is een muziektheatervoorstelling geschreven voor de veelgeprezen sopraan Laura Bohn. Componist Kamala Sankaram’s partituur verweeft Bohn’s stem behendig met een virtuose altviool en piano tot een kaleidoscopisch geluidslandschap van een meditatief slaaplied, protestzangen, en jazzy ritmes. Guillermo Calderón’s tekst roept een worsteling op tussen de binnen- en buitenwereld die speels is, soms absurd, hoopvol, en onwankelbaar eerlijk. Co-creator en regisseur Sjaron Minailo vertaalt het dramatische monodrama naar een thrillerachtige opera met zijn kenmerkende visuele en atmosferische minimalistische signatuur.

Lullaby
viert de verbondenheid van de mensheid met een boodschap aan de wereld: of je nou aan het demonstreren bent op straat of een baby in slaap wiegt, je zingt nooit alleen.

Sopraan Laura Bohn,“een verbazingwekkende mengeling van vocale pracht en fysieke virtuositeit” (San Francisco Chronicle), “een briljante tour de force triomf” (Gramofoon)
Muziek door Kamala Sankaram, “een opvallend originele artiest” (New York Times), “een opzwepende componist” (LA Times)
Libretto door Guillermo Caldarón, “Calderóns werk heeft een frisheid en krachtigheid die de urgentie van politiek verbindt met de speelse vreugde van theatermaken.” (AmericanTheatre).
Regisseur Sjaron Minailo, “Aldus (Minailo) bewees dat het mogelijk is om een brug te slaan tussen het verleden en de eeuwenoude traditie met een hedendaagse interpretatie. Het is precies de gulden middenweg: onopvallende waarneming, niet getransponeerd, die de artistieke waarden van het werk weerspiegelt.” (Krakow Times)

Bekijk de trailer van Lullaby

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Theaterticket
15,00
25 beschikbaar
Entree €15,-