Corona Sessions Artbeat

1e voorstelling  —- wegens succes uitverkocht! Zie 2e voorstelling van 21.00uur

Het Artbeat Saxophone Quartet zal na twee eerdere succesvolle edities voor de 3e keer optreden in Vrijburcht. Wat deze keer zo bijzonder maakt is dat het de eerste keer is dat de deuren van het theater weer open kunnen. Artbeat heeft met een speciaal programma de coronatijd van muziek en beelden voorzien. Een soundtrack van een bizarre tijd.

Vlak voor de corona crisis was het Artbeat Saxophone Quartet bezig om een 2e CD op te nemen in de studio. Zij waren nog niet klaar, maar 9 nummers waren goed genoeg om naar buiten te brengen te voorzien van beelden van Amsterdam in crisistijd.

De 9 nummers zullen live versterkt worden door de sfeervolle film beelden, die door bariton saxofonist Kees Hoogeveen gemaakt.

Het kwartet bestaat uit: Erik van der Weijden- altsaxofoon, Marc Winder- alt en sopraansaxofoon, Frits Heimans- tenorsaxofoon en Kees Hoogeveen- baritonsaxofoon en basklarinet.

Alvast een voorproefje:

https://www.youtube.com/watch?v=zRwFNV89GEY&t=11s&fbclid=IwAR3jLNWEluI638nDep_zoBgfQLwiMn5YMrR6mRVMIY1ynK6uhw_Ju93DFEo

Deze avond spelen zij het programma twee keer: aanvang voorstelling 1 om 19.30 uur en voorstelling 2 om 21.00 uur

Geen kaartverkoop aan de zaal.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelmand. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Standaardticket 19.30u
15,00
0 beschikbaar
Uitverkocht
Entree €15.00