Jonathan Kreisberg meets Nelson Veras

Optreden van twee grote bekende jazzgitaristen: Jonathan Kreisberg en Nelson Veras.

Door het combineren van tijdloze melodieën en Amerikaanse swing met vooruitstrevende lijnen en texturen, blijft de muziek van Jonathan Kreisberg een groeiende internationale schare fans aantrekken. Jonathan Kreisberg nam een ​​aantal veelgeprezen cd’s op en heeft opgetreden met o.a. Dr. Lonnie Smith, Joe Locke, Lee Konitz, Bill Stewart en Larry Grenadier.

Nelson Veras is lange tijd een van de grote geheimen van de gitaarwereld geweest en bezit een unieke stijl gebaseerd op een mix van klassieke gitaartechnieken, moderne jazz en zijn Braziliaanse roots. Hij werd op 14-jarige leeftijd “ontdekt” door Pat Metheny en won al vele prijzen voordat hij 19 was. Hij heeft opgetreden en opgenomen met Steve Coleman, Michel Petrucciani, Tomasz Stanko, Manu Kaché en vele anderen.

Kreisberg en Veras geven deze avond twee concerten. Het eerst concert begint om 18:30 uur en het tweede concert om 20:30 uur.

Voorafgaand aan of na afloop van de voorstelling een hapje eten? http://cafevrijburcht.nl/reserveren/

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelman. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Standaardticket
15,00
18 beschikbaar
Entree €15.00